vineri, 1 septembrie 2017

Acer Predator Orion 9000 și alte accesorii de gaming

Compania taiwaneză a lansat la IFA Berlin 2017 noile desktop-uri de gaming Acer Predator Orion 9000, plus alte accesorii pentru pasionații de jocuri video: un monitor curbat, căști și un mouse nou. Seria Predator devine tot mai atrativă.
Acer Predator Orion 9000 schimbă design-ul carcasei exterioare, amintind de o navă spațială, cu iluminare personalizabilă RGB de-a lungul laturilor panoului frontal. O fereastră laterală lasă să se vadă interiorul, iar noul design reduce interferențele electromagnetice (EMI). Desktop-ul Orion 9000 poate fi mutat cu ușurință, având mâner special. Panourile laterale se deschid fără unelte speciale, simplificând upgrade-urile de componente. Un suport frontal pentru căști și ghidajele pentru cabluri ajută la păstrarea ordinii.
Seria Predator Orion 9000 dispune de răcire cu lichid și de tehnologia IceTunnel 2.0 dezvoltată de Acer, pentru a ține temperatura sub control atunci când acțiunea din joc se încinge. Tehnologia IceTunnel 2.0 aduce o soluție avansată de management al fluxului de aer care împarte ingenios întregul sistem în mai multe zone de temperatură, fiecare cu propriul tunel de aer care elimină căldura în exterior.
Acer oferă pasionaților posibilitatea de a instala până la patru plăci Radeon RX Vega într-o singură unitate. Pasionații de jocuri pot de asemenea opta pentru două plăci Nvidia GeForce GTX 1080Ti instalate în SLI. În versiunea de top, Predator Orion 9000 va fi echipat cu un procesor de vârf, Intel Core i9 Extreme EditionService GSM, cu 18 nuclee, și va avea 128 GB de memorie RAM quad-channel DDR4, configurație care îi va permite să execute cu ușurință aplicații intensive.
Pentru amatori permite și overclocking la simpla apăsare a unui buton, care selectează nivelul „turbo” de performanță. Acer Predator Orion 9000 are două porturi USB 3.1 Gen 2 (unul Type-C și unul Type-A), opt porturi USB 3.1 Gen 1 (unul Type-C și șapte Type-A) și două porturi USB 2.0 (Type-A). Suportă în total trei sloturi M.2 și patru sloturi PCIe x16 asigură spațiu pentru adăugarea de plăci grafice.